https://mobirise.com/

Aanbod equitherapie

Individuele equitherapie
Ik bied equitherapie aan zowel kinderen als volwassenen aan. Individuele equitherapie begint altijd met een kennismaking en een intakegesprek. De vorm van het intakegesprek is afhankelijk van de situatie en de leeftijd. Bij kinderen kan dit gesprek met ouder(s) en kind of alleen met de ouder(s) zijn. Op basis van het intakegesprek worden doelen opgesteld waarmee geoefend gaat worden in de sessies. In overleg vinden er evaluatiemomenten plaats, en na afronding van de equitherapie wordt een verslag gemaakt. 

Het hangt helemaal van de hulpvraag en de wensen af hoeveel en hoe vaak er afgesproken wordt.

Equitherapie in een groepje
Het is ook mogelijk om equitherapie te volgen in een groepje. Deze groepssessies richten zich met name op het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Er wordt veel aandacht gegeven aan samenwerking en plezier maken met elkaar en de pony’s. Houd voor het aanbod de facebook van Met Jeppe in de gaten, of stuur een mailtje voor meer informatie. 

Recensies


Mooie intense sessie ervaren bij Frederieke met de paarden, veel inzichten mogen ontvangen/beleven via verbinding maken met de paarden. Grenzen verkennen, onzekerheden, stevigheid ervaren, eigen ruimte innemen, hoofd/gevoel ervaren en nog veel meer. Al met al ben ik dankbaar voor de reis met jou frederieke het heeft me veel inzicht, helderheid, ruimte en rust gegeven en meer in verbinding met me binnenwereld/zelfliefde. Dank voor de fijne reis

------------


Frederieke heeft samen met haar Saartje gewerkt met mijn zoon. Wat een fijne tijd was dat. Ze heeft mijn zoon (7 jaar) echt goed geholpen om meer in z'n eigen kracht te gaan staan. Vooral Saartje heeft een goede spiegel bij hem voorgehouden, want als mijn zoon niet in z'n kracht stond, liep ze bijna letterlijk over hem heen. Voor mijn gevoel heeft hij dat deel wat hij bij haar ervaren heeft mee kunnen nemen in z'n dagelijkse leven en is hij zo een stuk krachtiger geworden. Dankjewel, Frederieke. Wat fijn dat je dit voor hem hebt willen doen.