mobirise.com

Aanbod coaching


Individuele coaching
De coaching begint met een kennismaking in de vorm van een intakegesprek. Dit kan telefonisch of op locatie. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor een sessie. Soms kan één sessie genoeg zijn. Soms is het prettig om een aantal keer langs te komen.

Coaching in een groepje
Wil je graag een keer samen met anderen ervaren wat equicoaching kan betekenen? Kom dan equicoaching volgen in een groepje. Equicoaching is bijvoorbeeld een zeer geschikte activiteit voor teambuilding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Recensie
De sessies vond ik erg leuk en heel erg leerzaam. Ze waren heel leuk, omdat je heel dicht bij de paarden kan zijn waardoor je een soort band creëert. Daardoor kreeg ik veel meer zelfvertrouwen. Ik leerde heel veel over hoe je beter om kunt gaan met bijvoorbeeld je klasgenoten, maar ik leerde ook heel veel over paarden zelf! Bijvoorbeeld wat het betekent als hun oren in hun nek liggen, waarom ze altijd maar een klein beetje eten en nog veel meer! De oefeningen vond ik soms wel lastig om te doen, omdat ik het dan heel graag goed wilde doen, maar bang was dat het niet goed ging. Maar steeds als ik dat gevoel had kreeg ik weer een soort "zelfvertrouwen boost" omdat het paard je laat merken dat het niet uitmaakt of het fout gaat of niet.